inloggen leden

Login
paswoord

advertenties

Business Club Zuid

Business Club Zuid

s.v. De Treffers heeft in haar succesvolle historie altijd een grote groep sponsoren achter zich weten te scharen. Met het tot stand komen van het nieuwe multifunctionele sportcomplex in 2010 was het ook een logische stap om een business club op te richten.

Doelstelling

De doelstelling van Business Club Zuid is tweeledig. Enerzijds stelde het consortium zich ten doel om De Treffers de benodigde financiële middelen te verschaffen om op die manier uit te groeien tot een stabiele vereniging. Anderzijds werd het accent gelegd op de zakelijke belangen van de leden. Zo wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd en worden er maandelijkse bijeenkomsten belegd, waarbij uitwisseling van informatie en gezelligheid centraal staan.

Business Club Zuid staat voor het creëren van contacten, contacten creëren de perspectieven en perspectieven bieden de toekomst.

Inmiddels is 'BC Zuid' een begrip in de regio. We hebben leden aan ons weten te binden uit de eigen regio, maar ook ver daarbuiten. Zelfs internationaal. Als lid maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van De Treffers, met vooraf voor onze leden exclusieve buffetten, worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke businessclub-activiteiten geïnitieerd, waaronder uitjes en Business Borrels, het jaarlijkse haringhappen, het bezoeken van voetbalwedstrijden en concerten, etc. Evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor het kennismaken met nieuwe relaties, dan wel het aansterken van de huidige contacten.

Laat u verrassen door de unieke aanpak van Business Club Zuid en de entourage van het multifunctionele sportpark en word lid van Business Club Zuid.

Tot ziens op Sportpark Zuid!

Lid van de Maand

PRESENTATIEGIDS 2016-2017